Gaming

Watch Dogs 2 este in dezvoltare?!

Primul Watch Dogs nu a fost exceptional, ba din contra, chiar s-a transformat intr-un cosmar pentru Ubisoft, jocul fiind downgradat vizual, jucatorii gasind grafica originala in joc si reactivand-o. Asta nu inseamna ca Ubisoft au lasat franciza sa moara, existand planuri pentru a transforma jocul intr-o serie, astfel se pare ca Watch Dogs 2 se afla in dezvoltare.

Cu toate acestea s-ar parea ca dezvolatarea unui nou Watch Dogs are loc, daca este sa dam crezare raportului de la Videogamer, care a observat profilul de Linkedln al unui Julien Risse, designer senior de jocuri al Ubisoft, printre ale carui proiecte se numara si Watch Dogs, DLC-ul Bad Blood si asta este bucatica importanta – Watch Dogs 2.Watch Dogs 2

RIsse si-a innoit intre timp profilul si a sters Watch Dogs 2 dintre titluri insa captura spune in continuare o poveste. Ubisoft a facut referinte la Watch Dogs 2 in trecut. In iunie 2014, directorul Ubisoft Yves Guillemot sugera ca eventuala continuare nu il va avea pe protagonistul Watch Dogs Aiden Pearce si in septembrie vicepresedintele Ubisoft Montreal Lionel Raynaud a declarat ca „rafinarea a ceea ce a functionat bine (in Watch Dogs) este probabil modul de abordare pentru Watch Dogs 2.” Am cerut un comentariu Ubisfost si va vom tine la curent cu noutatile in masura in care vom primi si un raspuns.

Articole asemanatoare

Back to top button