PCPC&Consoles

Watch Dogs 2 este gratuit cu anumite plăci grafice Nvidia GeForce

Începând de astăzi, oricine cumpără o placă video din seria GeForce GTX 1080 și GTX 1070 va primi gratuit la pachet un exemplar al lui Watch Dogs 2.

Nu numai asta, dar din moment ce aveți la îndemână o placă video GeForce veți beneficia și de o serie de îmbunătățiri de ordin grafic. Spre exemplu, veți putea activa în Watch Dogs 2 opțiuni precum HBAO+, care va spori acuratețea umbrelor incidentale mai subtile. HFTS+PCSS va îmbunătăți mai departe umbrele, oferindu-le un grad de realism mai mare. TXAA va îmbunătăți gradul de claritate a imaginii prin netezirea marginilor zimțate.

Apoi, pentru cei care vor să scoată cele mai artistice și mai creative imagini cu putință din joc. Toate opțiunile acestea sunt exclusive pentru plăcile video Nvidia.

Bundle-ul compus dintr-o placă video Nvidia și Watch Dogs 2 poate fi găsit de astăzi la Cel.ro, evoMAG, MediaGalaxy și PCGarage.

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

17 Comments

  1. Deci lumea e prostita pe fata dar bine le face, lasa sa i suga pe fraieri de bani, cum naiba aproape in 2017 sa ceri pe un gtx 750ti 700ron pt ca asta e media prin magazine, de black friday au fost rx 460 la 449ron si 750ti la 500+ ron daca esti cartof si nu ai habar pai te golesc astia de bani cum goleau aia pe fraieri in vestul salbatic dandule apa aromata sub forma de licoare care face minuni la sanatate imi vine sa rad ce japca e la noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close