PC&Consoles

Watch Dogs 2 a primit 30+ de minute de gameplay – Surprinzator nu sunt un dezastru…momentan

Mai tine minte cineva acel joc de zece numit Watch Dogs publicat e Ubisoft? Nu…? Nici noi! Aparent au invatat cate ceva despre hackeri si jargon intre timp.

Pe de alta parte asta nu ii scuteste de cateva momente usor… ciudate sa zicem, dar trebuie sa constientizam ca este vorba si de un joc pana la urma, unele elemente din lumea reala fiind aproape imposibil de tradus intr-o lume virtuala. Cel putin noul protagonist nu mai este un egoist sociopat, asa ca am castigat macar un personaj principal mai simpatic.

Clipurile trateaza diferite aspecte ale noilor mecanici de gameplay, variand de la noua functie „Enhanced Hacking”, lumea inconjuratoare si cum a fost schimbata, cum a fost schimbata mecanica de control a masinilor si inca cateva elemente pe care o sa va lasam pe voi sa le descoperiti in clipul de mai jos.

De mentionat este ca acest clip aduce in discutie si editarea personajului, drone si componenta cooperativa a jocului, astfel multe dintre doleantele pe care jucatorii dezamagiti le-au exprimat in trecut se pare ca au fost ascultate. Partial cel putin.

Pentru cine isi mai aduce aminte, Ubisoft au mai prezentat si un gamelay contextual al unei misiuni, unde Marcus, personajul principal si unul dintre aliatii sai incearca sa se inflitreze in casa unui mogul social media pus pe fapte mai putin legale.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button