GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Wasteland 2 este gratuit în GOG Winter Sale 2019

Și multe alte jocuri sunt la preț redus

Aho, aho și toate cele. GOG anunță începerea reducerilor de iarnă, în cadrul căreia puteți pune mâna pe diverse jocuri la preț redus. Mai exact, în jur de 2500 de jocuri sunt acum la preț redus, așa că aveți de unde alege.

Iar pe lângă această promoție, ce va ține până pe 2 ianuarie, aveți parte și de un joc gratuit. Aveți Wasteland 2 la dispoziție până pe vineri seara. Dați scroll puțin mai jos pe prima pagină a GOG.com și îl găsiți. După ce îl revendicați va rămâne al vostru pentru tot restul timpului. Din moment ce nu are DRM, veți putea să descărcați kit-ul său de instalare și să îl puneți undeva unde va rămâne și de unde va putea fi reinstalat la nesfârșit. Fără limitări, fără impedimente, fără hopuri, fără nimic ce v-ar putea opri să vă bucurați de el și după ce vă treziți din somn criogenic la 3000 de milenii după ce soarele a devorat deja Pământul, iar Alpha Centauri este aproape.

Oricum, dacă nu ați jucat până acum Wasteland 2, voi încerca să vă rezum conceptul jocului. Fallout 1/2, dar cu combat mai slab. Povestea e ok, dialogul e bun, personajele sunt bune, dar este puțintel cam maro (în acel sens de Pixel Shader 2 maro), iar luptele sunt foarte, foarte repetitive, de nici măcar nu reușește să le salveze prezența unor bursuci gigantici.

[GOG]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button