PC&Consoles

Wasteland 2 este acum gratuit pe Steam

Cine nu are prea multe de facut in week-end si cauta un RPG bunicel de jucat, are acum la dispozitie Wasteland 2 pe Steam.

Promotia este disponibila doar pe parcursul acestui week-end, incepand de acum, iar jocul nu va ramane atasat de contul vostru pe termen lung. De luni incolo nu va mai putea fi jucat decat daca l-ati cumparat, Wasteland 2 avand parte si de o promotie, costand 20 de euro.

Pentru cei care n-au incercat pana acum titlul, voi incerca sa ii fac un rezumat. Wasteland 2 este o continuare a jocului care a creat RPG-ul post-apocalipic asa cum il stim, cel pe baza caruia a fost construit si Fallout. Spre deosebire de seria care acum se afla in mainile celor de la Bethesda, in Wasteland 2 controlezi un grup de personaje.

Jocul va trimite in aventuri in care va veti confrunta cu un numar mare de amenintari, precum culturi, roboti, mutanti, plante carnivore bipede, precum si dileme morale a caror consecinte le veti auzi pe masura ce se intampla, umplandu-va sufletul de regret profund.

Wasteland 2 are totusi un mic dezavantaj, sistemul sau de lupta nu este suficient de profund cat sa evite caderea in monotonie pe termen lung. Dar partea de explorare este reusita, lumea sa fiind grozava, iar personajele sunt cel putin interesante.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button