MORE

Wasteland 2 Director’s Cut a fost lansat

La un an de zile dupa ce a fost lansat, Wasteland 2 a primit o varianta actualizata si imbunatatita, sub forma unui Director’s Cut, care poate fi descarcata chiar acum de pe Steam.

Varianta aceasta a lui Wasteland 2 este disponibila ca un download separat pe Steam, fiind in esenta un joc diferit. Nici salvarile nu sunt compatibile intre cele doua versiuni ale jocului.

Wasteland 2 Director’s Cut aduce o sumedenie de noutati pentru joc, cea mai sesizabila fiind grafica noua, cu un detaliu mult mai bun pentru personaje si cu medii mai frumoase.

Actualizarea nu se limiteaza doar la estetica, statisticile personajelor fiind alterate. Au primit chiar o serie de trasaturi noi, similare cu Traits din seria Fallout. Acestea pot afecta cateva elemente minore, precum un bonus cauzal la o statistica sau pot provoca lovirea aleatorie a oricarui personaj cu un fulger.

Sistemul de lupte a fost si el modificat, pentru a-l face mai interesant. Cel standard al lui Wasteland 2 era pur si simplu plictisitor dupa cateva ore, dar acum veti avea posibilitatea de a tinti parti de corp individuale.

Wasteland 2 Director’s Cut este disponibil gratuit pentru cei care au deja jocul pe Steam, si poate fi cumparat acum pe Xbox One si Playstation 4.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button