Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Warren Spector lucreaza la System Shock 3

/
/
/

Din categoria „Nu toata lumea va intelege, dar cei care inteleg acum sunt pe undeva pe tavan, cu un zambet de la o ureche la alta”, am o veste foarte buna pentru cei zece dintre voi care chiar au jucat System Shock.

Warren Spector anunta ca s-a alaturat studioului OtherSide Entertainment pentru a lucra la System Shock 3.

Pentru a va oferi ceva context, in cazul in care nu intelegeti amploarea acestei stiri. System Shock a fost unul dintre cele mai inovative jocuri ale epocii sale. Atat cat design, cat si ca tehnologie, a fost o minune. Iar unul din oamenii responsabili pentru geneza sa a fost Warren Spector. A mai facut si Deus Ex, dar asta e alta poveste.

Acum, studioul OtherSide Entertainment, format din oameni care au lucrat la System Shock, incearca sa faca o continuare pentru serie, asa ca ce veste mai buna poate fi ca Warren Spector s-a alaturat acestui proiect? Talentul sau de dirijare a proiectelor la care lucreaza este legendar.

In ultimii ani, Spector a incercat sa stea departe de jocuri despre oameni inarmati imbracati in haine negre, producand titlurile din seria Epic Mickey. Insa acestea nu s-au bucurat tocmai de un succes foarte mare, iar studioul sau a fost inchis. In ultima vreme s-a limitat la rolul de profesor universitar.

Prin coincidenta, OtherSide mai lucreaza si la un succesor spiritual pentru seria Ultima Underworld, inca o franciza la productia careia Spector a avut un rol foarte important.

Simplu spus:

Waren Spector

[Gamasutra]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar