MORE

Warner Bros. isi numesc propiile site-uri „Pirat”

Cand vine vorba de piraterie, Warner Bros. nu se joaca, având unul dintre cele mai draconice birouri pentru combaterea acesteia de la Hollywood.

Compania incearca din rasputeri sa previna continutul piratat sa ajunga pe internet sau in cautarile Google, dar din nefericire, intr-un exces de zel se pare ca si-au numit propiile domenii ca site-uri pirat.

Warner se pare ca a cerut celor de la Google sa scoata din cautari cateva dintre paginile detinute chiar de companie, in esenta trecand pe lista neagra domenii precum warnerbrosluckyone.com, warnerbrosmatrix.com sau warnerbrosdarkknight.com. Evident, sustinand sus si tare ca incalca drepturile de autor Warner Bros.

In ultima perioada, industria filmelor cel putin, se pare ca este intr-o continua vanatoare de astfel de site-uri, cerand celor de la Google sa dea jos din ce in ce mai multe link-uri sau cautari.

Warner sunt si ei pro-activi, in ideea ca selecteaza zilnic sute de link-uri pe care le trimit catre Google sau Youtube, in ideea de a fi sterse de pe site sau indepartate din cautari. Problema este ca multe dintre aceste sesizari, asa cum am vazut si mai devreme, sunt adesea false, iar asta face intreg procesul extrem de anevoios. Atat pentru companie, cat si pentru site-urile fortate sa le indeparteze, procesul de reinstaurare fiind destul de anevios.

[Lumen]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button