GamingPC&ConsolesTech&IT

Warmind, următorul expansion al lui Destiny 2, sosește luna viitoare

Au trecut zilele în care Bungie ar fi scos trailere pentru a-și anunța cu surle și trâmbițe noile sale expansion-uri. De curând studioul a anunțat, practic pe furiș, următorul mare DLC pentru Destiny 2.

Bungie a declarat:

Pe 8 mai, odată cu începutul celei de-al treilea sezon, lansăm și cel de-al doilea expansion spre Destiny 2. Se numește Warmind și te va trimite în noi locuri pentru a întâlni noi eroi și a lupta cu noi dușmani. Veți câștiga noi recompense și veți primi noi activități. Astăzi, îi dăm un nume și o dată de lansare. Veți afla mai multe într-un stream difuzat pe 24 aprilie.

Restul anunțului este la fel de discret. Warmind va aduce meciuri private, un spațiu mai mare de depozitare și mai multe schimbări la arme, urmate de o actualizare la vară cu un nou eveniment sezonier, contracte de recompense și chat pentru ghilda pe PC, iar apoi sezonul patru în septembrie.

Sezonul trei marchează începutul unui nou plan pentru modul în care livrăm conținutul în Crucible. Pentru fiecare jucător de Destiny 2, vom lansa pentru matchmaking toate noile hărți de Crucible dezvoltate pentru Warmind. Același lucru este valabil și pentru hărțile pe care le-am lansat cu Curse of Osiris. Pentru a păstra comunitatea în Crucible unificată, toată lumea va vedea noi arene în playlist-urile de concurs, cum ar fi Quickplay, Competitive, Trials of the Nine, Iron Banner, precum și noile rotații săptămânale care includ Rumble și Mayhem. Asta înseamnă mai mulți adversari pentru toată lumea. Odată cu sosirea meciurilor private, jucătorii vor trebui să cumpere fiecare expansion pentru a avea acces exclusiv pentru a juca aceste hărți de Crucible cu alți jucători într-un meci privat.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button