PC&Consoles

Kingdom Come: Deliverance – Un competitor genial pentru For Honor si Chivalry Medieval Warfare

Kingdom Come: Deliverance al celor de la Warhorse Studios este un proiect destul de ambitios. Warhorse Studios, studioul responsabil cu dezvoltarea titlului fiind format din indivizi care au lucrat la jocuri de succes precum Mafia 1 si 2, Arma, Operation Flashpoint sau UFO, fiind in esenta niste veterani ai productiei de jocuri.

Totusi, Kingdom Come: Deliverance este o bestie total diferita de ceea ce s-ar astepta un publisher tipic, jocul fiind un simulator de lupta medievala, un stil de joc destul de popular in ultima perioada, dar cu care studio-ul nu prea a avut contact. Asta nu inseamna ca nu si-au facut temele si nu au realizat unde sunt minusurile majore ale acestui gen, adresand cateva dintre acestea intr-un stil… european am spume. 

Jocul pune accentul pe realismul din spatele unei armuri si unei sabii in timpul unei lupte, dar si pe propietatiile variilor stiluri de armura, reusind astfel sa infuzeze jocul cu o doza de realism, luam in considerare atat armele, cat si armurile in sine, atentia la detalii fiind uimitoare.

Practic, jocul introduce trei moduri de a face stricaciuni inamicului, Blunt, impotriva celor care poarta echivalentul unei masini pe ei, Slash, pentru cei care poarta o armura mai „moale” si Stab, care in general adreseaza chainmail si armurile din piele.

Conform dezvoltatorului, sunt 30 de puncte pe corpul adversarului pe care jucatorul le poate ataca sau proteja dupa bunul plac, putand sa puna pana la patru straturi de armura intr-un anumit loc, pe care il considera vulnerabil. Mai mult, nebunia nu se opreste aici, existand 16 sloturi de amura in inventar, oferind o versatilitate destul de mare atat la capitolul ofensiv, dar si defensiv, asta ca sa nu mai discutam de posibilele combinatii.

Avem se pare si doua noi arme in joc, respectiv o halebarda si pumnale, imbogatind astfel arsenalul, din pacate, studioul a decis ca pumnalele si cutitele sa nu fie o arma principala, considerand ca ar putea debalansa jocul.

Jocul se afla din pacate in Pre-Beta,  Kingdom Come: Deliverance avand pana in acest moment zero informatii despre data de lansare. Totusi, cine stie, daca esti interesat de ceva mai diferit pe campul de lupta virtual, poti accesa site-ul si poate pica un beta key.  Pana una alta, avem un trailer explicativ mai jos.

[Kingdomcomerpg.com]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button