MORE

Warhammer 40K Eternal Crusade este pe Steam Early Access

Din categoria: „In viitorul intunecat al umanitatii exista doar razboi”, un nou joc Warhammer 40K a sosit pe Steam Early Access, care pana acum a cam zburat pe sub radarul tuturor. Se numeste Eternal Crusade, si pare a fi cel mai apropiat lucru de acel MMO 40K pe care il promitea THQ, inainte de a da faliment.

In varianta disponibila in acest moment a jocului, veti putea lua rolul unor Space Marines din legendarele divizii Dark Angels, Blood Angels si Ultra Marines, participand la batalii in multiplayer. Impotriva cui se lupta legiunile Imparatului? Chaos Space Marines, desigur. Word Bearers, Alpha Legion si Black Legion, care pot fi controlate de alti jucatori.

Fiecare factiune include in acest moment cinci clase de personaje cu echipamentul lor traditional din sistemul de reguli Warhammer 40K, precum Chainswords, Bolters si Jetpacks. Mai exista si cate trei vehicule per factiune, insa doar tancuri terestre momentan.

Varianta completa a lui Eternal Crusade va include:

  • rasele Eldar si Ork
  • un sistem de progresie tehnologica pentru fiecare factiune
  • o harta strategica a lumii care va permite pornirea unui razboi adevarat pentru controlul de teritoriu
  • suport pentru ghilde
  • un mod cooperativ de joc impotriva unei invazii de  de Tyranids
  • 100% mai mult Waaagh!

Pe scurt, Enternal Crusade va deveni ceva foarte similar cu PlanetSide 2 si cu acel MMO de mult anulat. Jocul este disponibil acum pe Early Access la pretul de 40 de euro. Este produs de studioul Behaviour Interactive, care pana acum a facut predominant jocuri Disney, si este publicat de Bandai Namco.

[PC Gamer]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close