GamingPC&ConsolesTech&IT

Warhammer 40.000: Space Marine este gratuit până mâine

Repriza de reduceri de vară pe Humble Store a început, ceea ce înseamnă două lucruri bune. Unu, există o grămadă de jocuri la reducere, individual și în diverse pachete. Și doi, Warhammer 40.000: Space Marine poate fi revendicat gratuit până mâine.

Space Marine este un third-person shooter dezvoltat de Relic și lansat în 2011. Și a fost destul de bine primit la vremea aceea, criticii evaluându-l drept unul dintre cele mai bune jocuri Warhammer de pe PC la acea perioadă – deși nu suficient de bun pentru THQ încât să justifice o continuare înainte ca acesta să fie închis. Pentru a obține propriul exemplar, dați un clic pe link-ul de mai jos, apăsați pe butonul verde „get the game”, apoi urmați instrucțiunile.

Space Marine este disponibil gratuit până la ora 20 pe 1 septembrie (ora României). Există o mulțime de alte reduceri convenționale (adică, nu „gratuite”), precum și pachete de la diverși distribuitori și câteva titluri indie. Humble Store Summer Sale se va desfășura până pe 13 septembrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button