GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Wargaming deschide un studio in Marea Britanie pentru a dezvolta un nou joc

Wargaming este publisher-ul pentru World of Tanks si World of Warships, doua jocuri de succes care au reusit sa stranga baze de fani foarte mari. In spatele acestora se afla studiouri din toata lumea, iar acum, compania a mai adaugat inca unul pe lista. S-a taiat panglica pentru noul studio Wargaming UK, care se va ocupa de ceva cu totul diferit fata de restul companiei.

Wargaming a lasat cateva indicii referitoare la un nou proiect care nu va fi deloc asemanator cu jocurile hardcore de simulare pe care le-a dezvoltat pana acum. In schimb, compania incearca sa creeze un joc mai prietenos care sa se adreseze publicului din vest. Noul proiect va fi tot un joc de actiune free-to-play, dar are la baza un nou IP pe care Wargaming vrea sa-l dezvolte „la nesfarsit”, dar ramane inca sa aflam mai multe detalii.

Noua echipa de dezvoltare are sediul in Guildford, Anglia. Tehnic, a inceput activitatea inca din Noiembrie 2018 inainte de a fi cumparata si incorporata de Edge Case Games. Oricum, un incendiu care a avut loc in luna Iulie a acestui an, a insemnat ca dezvoltatorul avea nevoie de o noua casa. Astfel, noul birou a fost deschis si gazduieste 68 de membri ai echipei alaturi de o multime de alte posturi disponibile. Compania vrea sa atinga cifra de 150 de angajati, conform spuselor lui Sean Decker, seful studioului.

Acestia se alatura unei liste globale de dezvoltatori care include echipe din Sydey, Australia, pana in Saint Petersburg, Rusia si San Francisco, SUA.

PCGamesN

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button