PC&Consoles

Warframe: Plains of Eidolon s-ar putea lansa mai devreme

Următorul expansion pentru Warframe, mult anticipatul Plains of Eidolon, care adaugă o zonă open world în acest shooter bazat pe coridoare, s-ar putea lansa în următoarele 10 zile. Conform unei noi postări, Digital Extremes anunță că acest lucru constituie mai degrabă un scop decât o garanție, dar tot este un lucru bun la care putem spera.

Studioul declară:

Scopul este să lansăm în următoarele 10 zile – când site-ul oficial se va lansa, vor fi mai multe informații acolo.

Între timp a fost oferită o hartă a regiunii Eidolon (pe care o puteți vedea mai jos), precum și informații despre The Quest for Gara. Acesta va fi totuși amânat.

Glassframe are un nume, iar acesta este Gara – inspirat de „Garasu”, termenul ales de consiliul de proiectare. De la lansarea lui Mirage, am favorizat puternic lansarea gratuită a unui Warframe obținut prin misiuni, iar lansarea lui Gara nu va fi diferită.
Totuși misiunea pentru Gara foarte probabil va fi amânată o săptămână, datorită unui conflict al programului cu unul dintre actori principali… cu toate acestea, pentru că Gara este gata, ea va fi disponibilă în magazinul jocului pentru aceia dintre voi care ne pot sprijini. Dacă nu puteți, e ok și asta – vom adăuga componentele lui Gara la tabelul de recompense ce pot fi obținute pentru a vă putea da un avantaj pentru când misiunea va fi disponibilă. Vom reveni cu povestea lui Gara imediat ce este gata, dacă nu va fi pregătită pentru lansare.

Pentru întreaga postare puteți arunca un ochi aici. Mai jos puteți arunca o privire pe harta Eidolonului.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button