PC&Consoles

Warframe: Plains of Eidolon este acum lansat

Marele update pentru Warframe este acum disponibil pentru unii dintre noi. Plains of Eidolon a fost lansat pentru PC, urmând ca în curând să fie disponibil și pentru PlayStation 4 și Xbox One. Expansion-ul adaugă o zonă nouă, arme, plus alte câteva lucruri.

Cea mai mare adiție la acest update – atât la propriu cât și la figurat – este noul teritoriu, prima zonă de acest fel în Warframe până în acest moment. Până la 50 jucători se pot aduna la tabăra de baza din Cetus, și să joace diverse mini-jocuri, să ia quest-uri, sau să se lupte cu diverși inamici. Câmpiile au un ciclu noapte-zi, iar odată ce se înserează, monștri încep să apară din apă, inclusiv masivul Eidolon, pe care Digital Extremes îl descriu ca fiind o „monstruozitate gigantică, ademenită de conștiință în căutarea unui lucru periculos și misterios„.

Pe lângă zona open-world, Plains of Eidolon mai adaugă un nou Warframe care poate manipula sticla cu ajutorul celor patru abilități ale sale. Jocul mai introduce și noi arme, printre care se numără și Astilla, un lansator de bombe care explodează la contact, și puternicul ciocan de sticlă Volnus.

Plains of Eidolon este gratuit pentru toți jucătorii lui Warframe. Puteți citi mai multe despre update pe site-ul oficial al jocului. Digital Extremes nu a anunțat încă o dată de lansare pentru variantele de PS4 și Xbox One, dar ne putem aștepta ca și acestea să fie disponibile până la sfârșitul anului.

Mai jos aveți un videoclip de gameplay de 20 de minute cu comentariul dezvoltatorilor.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button