GamingTech&IT

Warframe devine și mai grozav

În timp ce unele jocuri de acțiune/MMO SF primesc continuări ce lasă oamenii cu un sentiment copleșitor de „meh”, Warframe continuă să primească din ce în ce mai mult conținut gratuit care schimbă fundamental ce faci.

În cadrul evenimentului TennoCon 2018, organizat de Digital Extremes a prezentat o nouă componentă a lui Warframe, menită să acționeze ca un soi de lipici care să prindă al un loc toate celelalte componente ale jocului. Una la care veți putea controla o navă spațială. Dar nu în sensul în care „pilotați” până acum nava spațială în care dormea personajul vostru între aventuri. Ci una la care aveți control asupra mișcării sale, pe care o veți folosi pentru lupte spațiale, și pe care nu o veți controla pe cont propriu.

Această componentă a jocului, numită Codename: Railjack, este cooperativă, mai mulți jucători fiind prezenți simultan pe navă, fiecare ocupându-se de o componentă diferită. Cineva trebuie să fie pilotul, cineva trebuie să se ocupe de arme, cineva trebuie să se ocupe de infiltrarea navelor capitale inamice, cineva de hack-uirea sistemelor de securitate ale acelor nave, și tot așa.

Sistemul a fost descris ca un soi de FTL din perspectiva third person, complet cu abilitatea de-a redirecționa curentul electric prin navă.

Pe lângă abilitatea de-a controla propria navă, Digital Extremes a mai dezvăluit o nouă zonă de tipul open world, pe planeta Venus, precum și ceva care să fie pe placul fanilor seriei Tony Hawk’s Pro Skater. Veți avea propriul vostru hoverboard pe care îl puteți folosi atât pentru a vă deplasa rapid prin mediul înconjurător, cât și pentru a face diverse cascadorii. De ce? Cu ce scop? Pentru că ești un ninja spațial, așa că singurul mod în care poți fi mai „cool” ar fi să faci un backflip pe un skateboard zburător.

Toate aceste componente ar trebui să fie gata spre finalul acestui an.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button