PC&Consoles

Warframe devine open world

Studioul Digital Extremes anunță că Warframe, popularul joc de acțiune în multiplayer, va deveni open-world în următorul său update. Nu în totalitate, dar suficient cât să poată fi descris acum cu acest termen.

Cel mai nou update al jocului adaugă o nouă zonă ce se îndepărtează mult de coridoarele și nivelele restrânse pentru care era cunoscut Warframe până acum. Plains of Eidolon va integra în joc o zonă nouă, ce se aseamănă mai mult cu un MMO tradițional. Are o dimensiune de 3 kilometri pătrați, în care veți găsi pericol amplu, loot nou, inamici masivi, dar și sate cu NPC-uri pașnice.

Warframe capătă până și interacțiune directă cu aceste personaje, ce vor servi numeroase roluri precum asamblarea de arme din componente individuale. Veți putea primi misiuni de la aceste personaje, ce diferă mult față de ce avea de oferit până acum jocul. Veți avea astfel un loc unde să vă întoarceți după aventurile voastre prin lumea deschisă, unde ați deslușit un nou mister, sau după ce completați cu succes o sesiune de pescuit, fiindcă acum puteți pescui. Mai aveți și mijloace de transport rapid, plus numeroase alte surprize.

Plains of Eidolon este prima astfel de locație de acest fel, dar cu siguranță vor fi disponibile și altele pe măsură ce sunt dezvoltate. Expansion-ul gratuit care va adăuga noul conținut va fi disponibil spre sfârșitul acestui an.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button