PC&Consoles

Warframe are un trailer nou de gameplay pentru expansion-ul Plains of Eidolon

Digital Extremes a lansat încă un trailer pentru a prezenta împrejurimile și o parte din acțiunea de care veți avea parte în următorul expansion pentru lui Warframe.

Intitulat Plains of Eidolon, acest expansion va aduce pentru prima oară în Warframe o zonă deschisă, amplă, semi open-world. Jucătorii vor fi întâmpinați de inamici și creaturi atât vechi cât și unele noi, un nou Warframe, un ciclu noapte-zi și o poveste redată interactiv de NPC-uri care locuiesc în această zonă.

Acest trailer arată o nouă direcție pentru Warframe. Plains of Eidolon adaugă încă o dimensiune jocului și îl aduce și mai aproape de genul MMO. Lumea astfel prezentată pare mai reală decât în trecut, când îți acceptai misiunile de pe navă și te teleportai direct în harta misiunii. Acum jucătorii vor avea ocazia să exploreze și mai mult universul lui Warframe și să descopere lucruri noi despre rasele pe care le-au tot protejat în acești 4 ani. Nu este complet open world, dar cu siguranță se îndreaptă în acea direcție, iar acesta ar putea fi primul pas, incluzând elemente precum NPC-uri, zone deschise și ciclul zi-noapte care influențează gameplay-ul.

Și mai interesanți par acei monștri care și dau de altfel numele expansion-ului. Eidolons sunt creaturi gigantice care apar doar pe timpul nopții și care cu siguranță vor prezenta o provocare pentru jucători.

Rămâne de văzut cum va fi primit Plains of Eidolon de comunitate, dar cel puțin la prima vedere recepția pare a fi una pozitivă. Unii ar putea acuza că se simte influența din Destiny, dar dacă asta este sau nu un element negativ rămâne la atitudinea fiecăruia.

Nu va mai dura mult până când noul expansion va fi lansat. Până atunci însă vă puteți delecta cu trailerul de mai jos, ca să vă puteți face o idee în linii mari.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button