GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Warframe ajunge pe PS5, cu doar 25GB ca dimensiune

Daca ai si PS5 si iti place sa te dai si mare ninjalau, acum ai ocazia. Digital Extremes a bagat oficial Warframe si pe consola next-gen.

Popularul shooter free-to-play poate fi descarcat acum din PS Store, ocupand doar 25 GB ca spatiu de stocare. Warframe beneficiaza de cross-gen play, ceea ce inseamna ca progresul de pe PS4 ti se salveaza, si il poti transfera intr-o clipita pe PS5.

Pe langa faptul ca va beneficia din plin pe hardware-ul next-gen, Warframe face uz si de noul controller DualSense cu ale sale adaptive triggers.

Warframe adus pe PS5 inseamna aproape opt ani in care am lansat fara incetare continut nou, iar acum suntem gata sa transpunem toate acestea in viitorul oferit de PS5. Jucatorii noi vor putea experimenta aventura free-to-play din Warframe cu ajutorul unui motor grafic nou-nout – Pana la 60fps la rezolutie 4K din start. Tranzitia de pe PS4 pe o noua generatie de console se face fluid si foarte rapid. Mai exact, fie ca se joaca pe PS4 sau pe PS5, prietenii vor putea porni impreuna in misiuni prin gameplay cross-gen, in premiera pentru Warframe

– Sheldon Carter, Digital Extremes

Warframe si continutul in-game adaugat fara mila

Warframe a devenit disponibil pe PS4 inca din 2013, exact in ziua in care consola a fost lansata. Acum, tot ceea ce inseamna Warframe este disponibil si pe PS5. Iar prin asta ma refer la tonele de continut in-game pe care Digital Extremes le-au tot pompat. Combat fluid, crafting, noi moduri de joc si o groaza de teritorii noi de explorat. Cu Railjacks poti comanda nave si sa participi cu ele la dogfights. Cu Plains of Eidolon, iti poti lua adio de la clasicele misiuni dungeon-crawler in favoarea lumilor open-world pe care le poti explora dupa bunul plac.

Chiar daca Warframe este acel exemplu de „grindfest”, adica misiuni peste misiuni pe care trebuie sa le indeplinesti ca sa poti face rost de iteme pentru crafting si toate cele, Digital Extremes spera ca vor racola noi „Tenno” in lumea jocului, din moment ce imbunatatirile vizuale si statutul de free-to-play au facut  tranzitia armonios pe PS5, implicit pe o noua generatie de console, mai performante si mai flexibile.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button