PC&Consoles

Warcraft invadează Total War

Mai țineți minte vremea când Warcraft era numele unui joc de strategie? Nu a unui simulator de farmat aur? Pare a fi o vreme îndelung apusă și uitată, în special de către cei de la Blizzard. Dar comunitatea nu uită! În acest caz, comunitatea seriei Total War.

Un modder numit Eoghan Wolfkin a publicat pe ModDB un proiect a cărui dezvoltare a luat ceva timp, semene ale sale fiind presărate pe internet de câteva luni, dar care din păcate nu este complet. Modder-ul a renunțat la dezvoltarea sa continuă, din motive de timp, dar dorește ca alți temerari să se folosească de el ca un punct de plecare pentru a îndeplini visul. Cel de-a avea un joc Warcraft cu mecanicile lui Total War. În acest caz, mecanicile lui Medieval 2 Total War.

Puteți descărca și voi modificarea folosind link-ul de mai sus, căpătând astfel acces la o varietate de unități ale alianței și ale hoardei, pe care le puteți zdrobi reciproc în bătălii. Din păcate, nu există suport pentru o campanie în acest moment. Dar, cine știe, dacă se vor încumeta suficienți oameni, atunci am putea avea parte de o reconstruire măcar a primului război al Azeroth-ului. Asta până când va primi cineva o înștiințare de la niște avocați.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button