MORE

Warcraft este cel mai de succes film bazat pe un joc

Adaptarea cinematografica a seriei Warcraft este foarte polarizanta, unii spunand ca este bun, iar altii ca este opusul. Dar ceva nu poate fi negat, filmul e generat extrem de multi bani. In momentul actual, Warcraft este cel mai de succes film bazat pe un joc din istorie.

Conform celor mai recente date, Warcraft a generat 377 de milioane de dolari de la premiera si pana acum. Cea mai mare parte din acest venit a fost generat in China, fanii seriei de acolo cheltuind 200 de milioane de dolari la cinematograf. Cu asemenea cifre, o continuare este foarte probabila.

Conform regizorului Duncan Jones, aceasta continuare inca nu a fost aprobata, dar este pe drumul cel bun si tare ar vrea sa incerce sa bage Taureni in el… cumva. Nu erau in Warcraft 2, dar avand in vedere cate lucruri nu erau in jocul original, dar isi faceau aparitia in film, nu e o problema prea mare. Dar avand in vedere unde a generat filmul cel mai mare profit, probabil Pandarenii vor avea prioritate.

Inainte de Warcraft, cel mai profitabil film bazat pe un joc video a fost Prince of Persia Sands of time, cu 336 de milioane de dolari generate in doua saptamani, iar apoi Angry Birds, care a aparut tot in aceasta perioada, a generat 327 de milioane de dolari.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button