GamingPC&ConsolesTech&IT

Warcraft 3 Reforged va fi jucabil la începutul anului viitor

Warcraft 3 Reforged, varianta reconstruită a celebrului RTS, va fi lansată atunci când va fi gata, cândva pe parcursul lui 2019. Dar cei care vor să îl joace înainte să fie gata vor avea această posibilitate în curând.

Blizzard anunță că jocul va fi disponibil într-o formă de testare pe la începutul lui 2019, dar nu tocmai într-o fază Beta.  Beta ar însemna ca majoritatea componentelor jocului să fie întregi. Starea în care va fi lansat jocul va fi una menită testării diverselor componente ale jocului, pe măsură ce sunt adăugate, și modificarea lor ca atare în funcție de feedback-ul comunității.

Așa că poate fi considerat mai mult un soi de pre-Alpha. Dar important este că va putea fi jucat, prioritate având foarte probabil cei care au cumpărat jocul. Dar și muritorii de rând care nu vor să trântească din start 30 de euro (nu 40 cum mint unii prin comentarii) înainte să vadă jocul la față vor avea această posibilitate, dacă au bifat interesul de a participa la beta test în profilul lor de pe Battle.net.

warcraft 3

Warcraft 3 Reforge nu este un simplu remaster rapid al originalului, mergând mai mult spre a fi o reconstruire a sa. Au fost refăcute toate secvențele cinematice, toată grafica, tot sunetul, până și misiunile au fost modificate pentru a se încadra mai bine în firul narativ canonic și pentru a oferi câtorva personaje ceva mai multe de făcut.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button