GamingPC&ConsolesTech&IT

Warcraft 3: Reforged, compatibil cu originalul in multiplayer

Warcraft 3: Reforged se contureaza a fi mai mult decat un simplu remaster, incluzand printre altele compatibilitate cu hartile create de playeri in titlul original si crossplay intre cele doua versiuni pentru multiplayer.

Warcraft 3: Reforged este unul dintre succesele Blizzcon de anul acesta, anuntul fiind primit cu mare entuziasm de fanii genului RTS. Blizzard a promis nu doar un facelift grafic, ci si o reimaginare a campaniilor single player din Warcraft 3: Reign of Chaos si pachetul expansion al acestuia, Frozen Throne. Mai mult, compania isi propune sa permita jucatorilor sa retraiasca zilele de glorie ale comunitatii de modding din Warcraft 3, cautand sa faca hartile si modurile de joc create de utilizatori compatibile pentru Warcraft 3: Reforged.

Nu este o misiune foarte usoara, de vreme ce volumul de harti si moduri de joc custom existente pentru Warcraft 3 este imens. Ar fi de ajuns sa amintim aici Defence of the Ancients, modul de joc care a stat la baza intregului gen MOBA, ca sa avem o idee despre atentia acordata inca de pe atunci de creatorii noilor tipuri de experiente in Wacraft 3. Pe langa acest exemplu exista insa o multime de harti si moduri de joc pe care Blizzard spera sa le readuca in prim planul gamerilor odata cu Warcraft 3: Reforged.

In plus, de vreme ce Reforged foloseste acelasi motor grafic ca si titlul original, ambele comunitati vor putea sa se joace impreuna, astfel incat si jucatorii care prefera nostalgia retro si cei care cauta versiunea noua sa fie multumiti si sa contribuie la explozia de popularitate a lui Warcraft 3: Reforged.

Warcraft 3: Reforged a fost anuntat in urma cu cateva zile la Blizzcon si va fi lansat in 2019, data exacta urmand a fi facuta publica ulterior de catre Blizzard. Cei interesati pot face deja precomanda pe site-ul Blizzard, varianta standard a jocului avand pretul de 30 de euro.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button