GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Warcraft 3 este acum compatibil cu monitoarele widescreen

Actualizarea Warcraft 3 care a ajuns pe PTR (Public Test Realm) în februarie (și, da, există un PTR pentru Warcraft 3) este acum lansată pentru toată lumea. Patch-ul oferă jocului vechi de 16 ani suport pentru monitoarele widescreen, cu „biblioteci” adăugate la interfață și stâlpi negri în meniuri, plus lobby-uri extinse de joc și mai multe culori pentru echipe, precum și o selecție impresionantă de corecții de bug-uri și schimbări de balansare a jocului.

Clasamentul pe ladder a fost de asemenea resetat, iar Blizzard a spus că turneele automate vor fi aduse săptămâna viitoare. De asemenea, a avertizat că aceasta va fi ultima versiune a programului Warcraft 3 care va mai suporta Windows XP și că reluările nu sunt compatibile între „versiunile majore ale jocului„, ceea ce este o veste parțial bună, deoarece sugerează că mai sunt și alte actualizări ce urmează să fie lansate pentru joc.

Există câteva probleme cunoscute legate de această actualizare, inclusiv unele caracteristici dezactivate și imposibilitatea schimbării rezoluției atunci când jocul trece de la modul fereastră la cel fullscreen. Dar, per ansamblu, feedback-ul la acest update pare a fi destul de pozitiv. Există și câteva sfaturi pentru persoanele care au probleme cu kitul de instalare, sau care pur și simplu întâmpină probleme cu rulatul jocului.

Mai sunt și o mulțime de mici modificări, cum ar fi damage-ul și zona de acoperire pentru Thunder Clap au fost crescute, iar costul de mana pentru Carrion Swarm a fost redus, pe lângă altele. Dacă vreți să știți toate modificările pe care le aduce update-ul, aruncați o privire pe Battle.net în link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Warcraft 3 este acum compatibil cu monitoarele widescreen | Stiri online - Cele mai noi stiri | Sursedestiri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button