PC&Consoles

War Thunder primește bărci

S-a întâmplat. War Thunder și World of Tanks/Warships/Warplanes vor atinge paritate în ceea ce privește conținutul până la finalul anului.

Studioul Gaijin anunță că luptele navale vor fi adăugate în War Thunder, și nu ca o glumă de 1 aprilie. Jucătorii vor avea ocazia în curând să participe la beta testul pentru Knights of the Sea, modul de lupte navale care inițial se va concentra pe adăugarea de șalupe foarte rapide, echipate cu torpile, artilerie și arme anti-aeriene.

Creatorii jocului au luat această decizie deoarece simțeau că navele mai mari erau prea lungi și prea lente, și că pentru a le face mai interesante de pilotat ar fi trebuit să le ofere proprietăți mult prea nerealiste.

Spre deosebire de World of Warships, componenta de lupte navale din War Thunder poate coexista cu celelalte componente ale jocului, ceea ce înseamnă că în curând veți putea participa la bătălii pe uscat, apă și prin aer. Tot ce îi mai lipsește este infanterie și va avea setul complet.

Beta testul pentru componenta navală va fi disponibil spre sfârșitul anului. Mai multe detalii vor fi dezvăluite la Gamescom, săptămâna viitoare.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button