PC&Consoles

War Thunder a fost lansat

Probabil veți spune, „Dar War Thunder nu a fost lansat acum vreo 4 ani de zile? Doar îl joc constant de atunci.” atunci probabil n-ați observat că jocul tot avea până acum semnul de „Beta test” asociat numelui său. Acesta dispare în cele din urmă.

Studioul Gaijin Entertainment anunță că varianta cea mai nouă a lui War Thunder, cea cu numărul 1.65 și numele Way of the Samurai, semnalează ieșirea din beta test a jocului. Cu această ocazie au fost finalizată fiecare carlingă 3D pentru avioanele din joc, iar tancurile au fost completate cu vehicule japoneze.

Dar asta nu înseamnă că dezvoltarea lui War Thunder a încetat. Dimpotrivă, mai este chiar mult de muncă pentru implementarea așa cum trebuie a luptelor navale. ”Lansarea” sa este menită să semnalizeze că dezvoltarea componentelor principale, cu avioane și tancuri, s-a încheiat, iar acum studioul se poate concentra pe adăugarea de experiențe noi în joc.

War Thunder și-a început existența sub numele de  World of Planes, cu foarte mulți ani în urmă, pe vremea când creatorii lui World of Tanks încă nu își anunțaseră intenția de a realiza World of Warplanes. De atunci, War Thunder și World of Tanks/Warplanes/Warships au fost fost văzuți ca două abordări foarte bune ale aceluiași concept. Pe de o parte, War Thunder reușind să exceleze prin nivelul său de realism, derivat din experiența studioului la produs simulatoare de zbor, iar pe de alta, World of Tanks având un pas mai bun în bătăliile sale, mai în ton cu un joc competitiv.

[Rock Paper Shotgun]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

25 comentarii

  1. pai foarte bine ca a fost atat de mult sub varianta beta. mai bine sa fie testat temeinic decat sa se scoata un produs incomplet, cu buguri si care sa aibe dlc-uri care sa coste cat jocul. si asta in general vorbesc

  2. ca si realism, warthunder e mult peste wot dar totusi wot a fost proiectat sa fie arcade cu elemente de realism. warplanes e cam fail, warthunder nu cred ca are vreo competitie serioasa la luptele aeriene

  3. war thunder pare mai bun deoarece pe langa realism combina luptele aeriene cu cele de tancuri (si probabil cand vor baga infantry si nave le vor combina pe toate pe mapele pe care se poate). Da are mici chestii enervante precum este contul premium si vehiculele premium, dar nu sunt avantaje chiar asa de mari. vehiculele premium nu sunt cu mult mai bune, si daca imi amintesc bine nu apar la cele mai inalte rank-uri, iar contul premium ajuta in mare parte la research, care este un avantaj dar useless daca nu stii sa manevrezi vehiculul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button