MORE

Walli – primul portofel inteligent din lume!

Portofelul, probabil, este accesoriul cel mai important pentru noi, dupa telefon desigur! Cu siguranta ti s-a intamplat de multe ori sa iti uiti portofelul prin locurile in care te duci sau, mai rau, sa ti-l fure cineva si sa nu mai ai acces la acte sau la cartile de credit. Walli este portofelul care iti va facilita calatoriile iar tu vei fi foarte multumit!

Cu Walli nu trebuie sa iti mai faci probleme sau sa stai cu grija atunci cand mergi pe undeva. Acesta se conecteaza la telefonul tau si iti trimite notificari in momentul in care te indepartezi prea tare de el. De asemenea, acest lucru este valabil si pentru cartea de credit. Cu ajutorul aplicatiei pe care trebuie sa o descarci de pe telefon, vei putea sa monitorizezi activitatea portofelului tau in mod constant.

Walli se conecteaza la telefonul tau prin bluetooth, fiind compatibil cu iOS si Android. In momentul in care te indepartezi de portofelul tau vei primi instant o notificare pe telefon, totul este sa nu fie si telefonul in acelasi loc cu portofelul. Poti, totodata, sa setezi un anumit interval de timp, dupa care telefonul sa te anunte daca portofelul tau lipseste. Acest lucru este extrem de eficient in momentul in care ti se intampla sa iti uiti portofelul la restaurant, la cinema, intr-un bar sau atunci cand esti in calatorie.

walli2

Lucrul in echipa este foarte apreciat. Astfel, in cazul in care nu iti gasesti telefonul, poti sa apesi de doua ori, consecutiv cu degetul pe portofel, iar acesta va suna, chiar daca este pe modul silentios.

Walli are o protectie RFID. Acest lucru inseamna ca, in cazul in care iti este furat, hotul nu poate sa il scaneze sau sa intre in posesia informatiilor de pe carduri.

Portofelul este confectionat din piela autentica si a fost creat special pentru ca praful sa stea departe de el. De asemenea, producatorii se gandesc ca ar fi o idee buna sa il faca si water-proof.

Bateria lui Walli poate dura si pana la sase luni, asa ca nu trebuie sa iti faci probleme prea mari ca vei ramane fara, intr-un timp scurt. Dupa cele sase luni, bateria poate fi inlocuita.

Pretul acestul portofel inteligent se ridica la 89 de dolari.

[WALLI]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button