Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Vulkan, noul protocol de la Khronos, curtat de lumea buna

/
/
/
/
image
img

Apple, Intel, ARM, Nvidia, AMD, Qualcomm, Imagination si Mediatek sunt doar cateva nume care si-au oferit sprijinul pentru noul protocol creat de Khronos, Vulkan. Acesta permite programatorilor de aplicatii sa preia controlul direct al placilor grafice si sa testeze performanta maxima pe mai multe dispozitive, fie ca e vorba de un smartphone sau de un PC de gaming.

Software-ul nu este considerat un glont magic, dar poate contribui la crearea unor imagini mai bogate si a unor frame-uri pe secunda mult mai bune fara sa fie nevoie de un hardware performant, noteaza Engadget. Vulkan se afla inca in faza de perfectionare, nefiind anuntata deocamdata o data de lansare. Cu toate acestea, numeroase companii – mai mari sau mai mici – si-au exprimat interesul pentru acest protocol. Intre acestea se afla si Valve, care considera ca o astfel de tehnologie ar fi cruciala pentru sistemele Steam Machine.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar