Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Vrv, un nou serviciu de video streaming a fost anuntat de creatorii lui Crunchyroll

/
/
/
img

Compania de multi-media Ellation, care este mai bine cunoscuta pentru serviciul Crunchyroll, anunta infintarea unui nou serviciu de streaming video pe internet, numit Vrv.

Din anuntul oficial reiese ca Vrv nu este menit sa se ia la tranta cu Amazon… dar se cam ia la tranta cu Amazon pentru ca acest serviciu nou va avea tinti un segment de piata foarte precis, gaming.

Numai ca spre deosebire de Twitch, acum o ramura a Amazon, Vrv este un serviciu de video streaming care nu este orientat pe transmisii in direct. In schimb, pe acesta veti gasi continut de gaming, in unele cazuri chiar produs de nume cunoscute de pe Youtube, precum Rooster Teeth, fiind discutate chiar si parteneriate de exclusivitate.

Vrv le-ar permite creatorilor de continut sa oportunitati noi de-a experimenta cu continut premium si chiar abonamente. Simplu spus, suna de parca Vrv va fi un serviciu de video hosting similar cu Vessel.

Mai multe detalii ar trebui sa fie dezvaluite in urmatoarele luni.

[Tech Crunch]

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar