GamingPC&ConsolesTech&IT

Vreți și mai mult Anthem? Avem acum un clip de gameplay de 20 minute

La conferința de presă a EA la E3 2018, Anthem a fost în centrul atenției în timp ce distribuitorul a prezentat RPG-ul de acțiune într-un scurt gameplay. Acum avem șansa să aruncăm o privire pe misiunea Scar and Villainy a jocului, deoarece BioWare a lansat un videoclip de 20 de minute din demo-ul său de gameplay de la E3, completat de comentariul lui Ben Irving, lead producer al lui Anthem.

În Anthem, joci rolul unui Freelancer cu acces la Javelins, costume mech care vin cu abilități și echipamente diferite. În demo-ul jocului, puteți vedea o echipă de Freelancers; liderul joacă un Colossus, un personaj cu rol de tanc, care poate face și damage considerabil, un alt jucător alege un Ranger care se mișcă rapid, iar ultimul jucător alege un Colossus cu alt echipament, concentrat pe luptele de scurtă distanță.

Odată ce demo-ul începe, puteți vedea lumea reactivă a jocului pe ecran; zburatul printr-o cascadă, de exemplu, va răci jeturile de pe jetpack. Pe măsură ce jucătorii traversează lumea, zboară, alergând și înotând, ei se luptă cu valuri de inamici, intrând în cele din urmă într-un Stronghold, un fel de dungeon cu inamici mai dificil de bătut și recompense mai mari. Între timp, gameplay-ul co-op al jocului este afișat; un alt jucator se alătură în mijlocul misiunii, iar Irving pune accentul pe designul lui Anthem ca pe un joc de cooperare care oferă avantaje mari pentru a juca împreună.

În cele din urmă, demo-ul se termină cu o luptă dintre echipa de jucători și un Swarm Tyrant. Vom afla fără îndoială mai multe detalii despre joc în următoarele câteva luni, înainte de lansarea sa pe 22 februarie 2019. Aruncați o privire mai jos pe clip și spuneți-ne ce părere aveți la rubrica de comentarii aici și pe Facebook.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button