PC&Consoles

Vrei un server de Battlefield 1? Închiriază-l de la Electronic Arts

Pe vremuri, un server dedicat era ceva ce puteai să faci tu, după bunul plac, folosind orice râșniță cu o conexiune la internet. Dar timpul a trecut, tehnologia a evoluat, așa că au apărut servicii care îți permit să închiriezi servere. Iar acum Electronic Arts face asta direct.

Marele publisher anunță că la scurt timp după lansarea lui Battlefield 1, care va avea loc în ziua de 21 octombrie, va oferi publicului larg posibilitatea de-a închiria un server dedicat direct din joc. Magazinul virtual al lui Battlefield 1 va include opțiunea de-a închiria un server propriu, care poate fi folosit pentru găzduirea oricărui tip de meci doriți, cu setările proprii. Veți avea control absolut prin intermediul unei interfețe care va continua să fie dezvoltată pe baza feedback-ului primit de la comunitate.

Electronic Arts se va ocupa de toate detaliile, așa că nu va trebui să negociați cu vreo altă companie, ca pe vremuri. Compania mai promite și că va oferi suport prompt în cazul în care aveți nevoie de asistență. Informații suplimentare despre noul serviciu de închiriat servere pentru Battlefield 1 vor fi dezvăluite în următoarele săptămâni.

[Electronic Arts]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

14 comentarii

  1. daca BF1 va fi uitat in maxim 6 luni e sunt papa de la roma BAAAA hater ce esti Pun pariu ca iti place COD IW , in primul rand BF1 o sa aiba mai mult de 10 moduri de joc printre care si noul War Pigeons moduri pe care poti sa le joci in prima faza pe 9-10 mape dar asteapta sa vina expansiunile care prob vor fi 4-5 la numar si vor adauga fiecare cate fro 4 mape in total cred ca o sa fie ca la bf4 cam fro 20 de mape in + deci aii ce juca fara sa te plictisesti mult si bine , nu ca COD IW cu Zombie Land in space si nave spatiale + ce sa mai zic de chestia ca anul asta BF1 o sa aiba si o campanie mai misto ca COD nu doar MP,,,,,

  2. „Bf1 o sa aibă si o campanie mai mișto ca COD”
   Ești beat?
   BF nu o sa ajungă niciodată la nivelul COD in campanie.
   Din hărțile alea 10-15 de care spui tu, o-r sa vina in DLC-uri separate , 2 hărți si probabil un game mode la preț de joc întreg.

 1. si ce e nou? asta e modalitatea de a avea server pt jocurile battlefield de ani de zile. voi stiti ce e aia jurnalism?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button