Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vrei sa nu iti pierzi AirPods-urile? Exista o solutie simpla de doar 10 dolari!

/
/
/

Excluderea portului jack de pe noul iPhone 7 se pare ca a iscat ceva controverse. Atat in randul audiofililor care au cumparat casti de sute de dolari, pe care acum nu mai pot sa le foloseasca, dar si din partea celor care isi fac griji ca s-ar putea sa piarda perechea de AirPods, acestea fiind independent legate la terminal, mai mult, nu au un snur care sa le lege intre ele. Evident, pentru a evita o eventuala pierdere a acestora.

In acest caz, s-ar putea sa plangi putin, pretul de 160 de euro fiind destul de maricel, iar un potential user nu si-ar permite sa piarda o asemenea suma. Drept urmare au aparut solutii 3rd party! Unele dintre ele chiar ieftine! AirPods

Spigen’s AirPods Strap este o solutie simpla la o problema la fel de simpla, fiind in esenta un snur care leaga cele doua AirPod-uri, Spigen dorind sa nu fie confundat cu alta companie care a lansat deja o alta solutie similara numita  the AirPod Strap.

Pe cat punem la pariu ca saptamana viitoare o sa vedem „Glamour” sau „Fashion” strap pentru AirPods pe Aliexpress sau Alibaba la preturi ce incep de la 2 dolari si ajung pe la 10.

Cele doua produse, AirPod Strap costa 20 de dolari, respectiv 10 dolari pentru Spigen AirPods Strap, dar doritorii vor trebui sa astepte pana in luna octombrie pentru a-si lega castile intre ele.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

24 Comments

  1. Deci, pe langa faptul ca dai 160$ dolari pe niste porcarii de casti FARA FIR, mai dai 10 ca sa cumperi o porcarie de ata care nu putea fii inclusa in pachetul castilor… FARA FIR!?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar