Gaming

Vrei sa joci Splatoon dar nu ai WiiU? Poti sa faci asta pe PC!

Splatoon este unul din noile IP-uri Nintendo, iar oamenilor le place noul concept de shooter prezentat de japonezi, atat de mult incat au inceput sa apara clone ale acestuia. Nimic nou sub soare pana acum, mai ales daca luam in considerare faptul ca atunci cand spui clona, te referi la un produs automat inferior, in 90% dintre cazuri, cel putin. Totusi, in cazul de fata lucrurile sunt destul de interesante, avand in vedere ca aceasta adaptare este in Minecraft si sinceri sa fim, arata surprinzator de bine. Atat din punct de vedere al gameplay-ului, cat si din punct de vedere estetic.

Minecraft Splatoon este creatia lui Sethbling, care, in mod ironic nu are un WiiU, dar, conform acestuia, a rugat cativa prieteni sa il ajute in dezvoltarea hartii in Minecraft. Rezultatul? Un gameplay pe care trebuie sa il experiementati pentru a-l intelege, avand in vedere ca discutam despre calamari… umanoizi. Daca nu intelegeti referinta, mai jos aveti un trailer pentru Splatoon, ca o mica ilustratie grafica.

De aici la Minecraft Splatoon a fost doar un pas mic, realizarea cea mare a lui Sethbling fiind faptul ca a reusit sa capteze esenta jocului, fara sa faca prea multe compromisuri. Iar daca te tine PC-ul si mai trantesti niste texturi high rez si ceva moduri pe langa, harta poate sa devina extrem de interesanta.

Articole asemanatoare

Back to top button