MORE

Vrei mai multe monitoare in monitorul tau?

Cand si-au facut aparitia primele monitoare 4K, nu erau tocmai 4K. La acea vreme, nu existau standarde suficient de performante pentru transmiterea de date, iar procesul de productie al panourilor nu era suficient de matur incat sa creeze un singur ecran ieftin capabil sa redea aceasta rezolutie. Asa ca atunci se apela la solutia de-a folosi doua panouri intr-un singur monitor. Aceasta moda pare sa revina, dar este dusa la extrem.

Dell a dezvaluit un nou monitor, de 43 de inch, numit P4317Q. Caracteristica sa definitorie este ca desi poate reda o imagine 4K la 60Hz, nu este tocmai un monitor 4K. Si atunci ce este? Patru monitoare Full HD ingramadite in aceeasi carcasa. Fiecare este capabil sa afiseze un desktop diferit sau pot fi unificate toate pentru afisarea a doua imagini ultra-wide sau a unei singuri imagini 4K.

Daca primul lucru care va trece prin cap este sa luati unul pentru o sesiune de gaming in split-screen, asa cum nu va permite nici o consola moderna, ar trebui sa stiti doua lucruri importante. Nu este un monitor de gaming si costa 1350 de dolari.

P4317Q este gandit mai mult pentru cei care lucreaza in domeniul de finante si adesea necesita foarte multe ecrane cu foarte multe grafice prezente simultan pe ecran. Solutia gandita de Dell este menita sa economiseasca spatiu si energie, dar poate nu foarte multa. Monitorul este echipat cu un umil DisplayPort 1.2, un miniDisplay Port, doua HDMI 1.4, un VGA si patru porturi USB 3.0, pentru a fi sigur ca poti conecta absolut orice la el.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button