MORE

Vrea Activision…un studio de film?!

Faptul ca Activision vrea un studio de film, nu este o stire in sine. Activision au cochetat de ceva vreme cu aceasta idee si si-au dat cu parerea vis-a-vis de acest fenomen, ne referim la „filmificarea” jocurilor, si transformarea acestora in lung metraje.

Putem spune ca jocurile de la Activision, precum titlurile seriei Call of Duty, ar putea fi considerate filme, daca ar fi sa luam actorii si scenele de actiune prezente in jocuri. Conform unor surse, Activision se pregateste sa lanseze un studio ce va avea ca scop producerea de filme si seriale TV bazate pe brandurile lor existente. Noul studio ar fi ca si o fabrica in stil Marvel care produce ceea ce doreste pentru marile ecrane, in loc de a vinde licentele unor studio-uri third party care de obicei fac o treaba…destul de proasta.

CEO-ul Bobby Kotick se afla in procesul de gasire a talentului necesar pentru posibilele proiecte, insa, pana si Kotick este ingrijorat ca aceste filme s-ar putea sa ii faca pe oameni sa isi piarda interesul pentru produsele lor „de baza”. De exemplu, vanzarile jocurilor Call of Duty se afla in declin, si nu este garantat ca Skylanders isi va mentine succesul pentru totdeauna. Noi, pe de alta parte, credem ca aceste filme ar putea sa restarneasca interesul in francizele Activision si s-ar putea sa le salveze de la o soarta asemanatoare cu aceea a lui Guitar Hero.

Este o initiativa buna? Noi spunem ca da! Activision pot livra publicului niste scenarii bune, asa ca o transformare a jocului CoD sau a altor titluri in filme sau seriale ar putea fi un lucru extrem de bun, si bine primit mai ales de catre gameri, ca sa nu mai vorbim ca ar putea atrage in randurile acestei categorii si alte genuri de public. In alta ordine de idei, lansam si o provocare pentru voi, cititorii nostri: in sectiunea de comentarii realizati un „Dream Cast” pentru un joc publicat de Activision si oferitii si un Titlu! Cu cat mai traznit, cu atat mai bine!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button