PCȘtiri ITTECH

VR Wireless este aproape… și scump

VR poate fi grozav, dar știți ce nu este grozav? Să te împiedici de cabluri în timp ce te joci și să plonjezi cu capul în mobilă. Așa că de ceva vreme HTC tot promite că va lansa un adaptor wireless pentru Vive. Iar după un an și ceva de așteptare, adaptorul a sosit!

Vive Wireless Adapter este compatibil atât cu varianta originală a Vive, cât și cu cea Pro lansată anul acesta, și vă permite să vă jucați de zor în jur de două ore și jumătate. La urma urmei, tot Vive-ul trebuie să fie alimentat de o baterie, dar puteți lua baterii de rezervă după bunul plac pe care le puteți ține la îndemână pentru sesiuni mai lungi.

Și cum funcționează? Sistemul este compus din două componente. O placă de PCI-Express care trebuie inserată în PC-ul de pe care rulează experiența VR, sau într-un doc PCI-Express conectat la un laptop, și receptorul care trebuie amplasat pe casca VR în sine, de care veți conecta cablurile aferente.

Sună foarte bine, nu? Și acel trailer de mai sus arată atât de frumos și de promițător. Eh, acum vine partea dureroasă. Adaptorul costă 300 de dolari. Și dacă aveți un Vive Pro, va trebui să cumpărați un adaptor suplimentar de 60 de dolari. Dacă punem la socoteală și faptul că în Europa avem un preț mai umflat pentru VR, vă puteți aștepta să plătiți un minim de 350 de dolari pentru componenta Wireless. Dar cel puțin Vive în sine a scăzut la prețul de 600 de euro, nu peste mie

Precomenzile vor fi disponibile pentru cei curioși din 5 septembrie, lansarea oficială fiind pe 24 septembrie.

[Engadget]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button