PC

VR pare a fi superb pentru reclame, conform HTC

HTC Vive costă în acest moment cât o căruță, calul și mâncarea sa pe câteva luni, dar ar exista o șansă să devină mai ieftin pe viitor, prin integrarea de reclame.

Bine, probabil nu va deveni mai ieftin prin publicitate, dar platforma cel puțin va deveni mai profitabilă pentru majoritatea părților implicate prin intermediul reclamelor. Conform HTC, realitatea virtuală reprezintă soluția ideală pentru companiile care vor spațiu publicitar, fiindcă au un public în esență captiv, oriunde s-ar uita în mediul virtual poate să apară ceva care să le amintească de un anume brand. Însă intențiile celor de la HTC sunt chiar atât de malefice, doar am vrut să subliniez inevitabilul.

HTC consideră că în VR îți poți da seama dacă utilizatorul se uită la reclamă sau dacă întoarce privirea de îndată ce aceasta apare. Ca urmare, cei care vor să își facă reclamă vor fi taxați doar atunci când cineva chiar se uită la ele pentru suficient timp cât să înțeleagă despre ce este vorba. Astfel, reclamele vor fi mult mai eficiente și existente, spre deosebire de starea curentă a lui Youtube. Cu puțin noroc, asta nu va însemna că periodic vor fi înlocuite elemente din jocuri cu reclame, doar pentru că se poate.

Priviți partea bună, n-a făcut Facebook acest anunț.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button