Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

VR One de la Zeiss, compatibil doar cu Galaxy S5 si iPhone 6

/
/
/
/
image

Ochelarii pentru realitate virtuala creati de compania Carl Zeiss se potrivesc ca o manusa… doar cu anumite telefoane. Noroc sa ai! Primii ochelari VR One urmeaza sa ajunga la cumparatori in 8 decembrie, pretul fiind destul de accesibil – 99 de dolari.

Initial, gadget-ul vaputea fi folosit cu doar doua tipuri de telefoane, respectiv Samsung Galaxy S5 si iPhone 6, scrie engadget.com. Compania se afla in permanenta legatura cu potentialii cumparatori, incercand sa afle tipurile de smartphone-uri pe care le au, pentru a crea compatibilitate cu ochelarii VR One. Posesorii de Galaxy S4 ar trebui sa stie ca telefoanele lor nu reprezinta o prioritate pentru creatorii ochelarilor de realitate virtuala, prea putini utilizatori ai acestui terminal fiind interesati si de VR One. Compania a lansat acest produs pentru a oferi o alternativa viabila la Gear VR, un gadget de doua ori mai scump, dar mai performant.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar