MORE

VR One Carl Zeiss – Un smartphone cu „realitate virtuala” de 99$

Realitatea virtuala nu este inca o „realitate”, dar incep sa apara din ce in ce mai multe optiuni pentru consumatori odata cu sosirea lui Gear VR pentru userii de smartphone-uri Smasung.

Oculus Rift se afla momentan in dezvoltare, si Google a realizat o solutie pe bani putini ce este compatibila cu aproape orice smartphone. Acestea fiind spuse, trebuie sa recunoastem: cartonul este putin subred, si poate ca v-ar placea ceva mai „luxos”, si eventual fara sa fiti inchisi in linia de produse Samsung. Priviti cu atentie la VR One Carl Zeiss: un smartphone VR de 99$ pentru… restul lumii!

VR-ul se bazeaza pe aceeasi idee ca si Samsung Gear VR, dar cu mai putine specificatii la capitolul cerinte hardware. Carl Zeiss spune ca ochelarii ar trebui sa functioneze cu orice smartphone intre 4.7 si 5.2 inch (ne pare rau pentru utilizatorii de OnePlus One :). Nu este complet universal, userii vor trebui sa comande diferite „sertare” pentru a sustine marimi diferite ale aparaturii, accesorii care costa 9.90$ in plus peste produsul de baza oferit. VR One nu va aparea pana anul viitor, dar cu Zeiss Optics la carma, va fi cu siguranta o experianta mai buna decat cea „de carton” oferita de Google. Verificati pagina de pre-order in acest link.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button