GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Vom vedea Cyberpunk 2077 la E3

Deși pare de parcă Cyberpunk 2077 reprezintă atât numele cât și anul în care va fi lansat jocul, se pare că nu vom avea chiar atât de mult de așteptat.

O publicație din Polonia, care poate că știe despre ce spune și nu aberează, susține că vom vedea la E3 primele lucruri noi de la Cyberpunk 2077. Vom avea parte atât de un trailer nou, care să ne astâmpere pofta pentru încă 5 ani, dar presa de specialitate va avea parte și de o variantă jucabilă.

Varianta demonstrativă a lui Cyberpunk 2077 va fi disponibilă doar în spatele ușilor închise, nu va fi vizibilă pentru publicul larg, dar măcar vom avea parte de impresiile celor care au văzut jocul în acțiune.

Acest zvon este întărit de faptul că CD Projekt a reactivat contul de Twitter al jocului, comunicând un simplu *beep*, după cinci ani de tăcere totală. Mai avem de așteptat doar șase luni până la E3. Timp suficient cât să încercați să terminați The Witcher 3, dacă nu ați făcut asta deja, fiindcă continuă să fie un joc foarte lung, iar Cyberpunk 2077 va fi mai mare. Atât de mare încât probabil va trebuia să vă luați un concediu extins doar pentru a-l putea începe.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button