TECH

Volvorii Timeless: Pantofii destepti E-Ink

Volvorii Timeless: Pantofii destepti. Tehnologia E-Ink e folosita in special pentru cartile electronice, dar se pare ca potentialul este mult mai mare de atat.

volvorii1

Cum ar fi sa-ti schimbi pantofii cu ajutorul cernelei electronice? Mai nou, pantofii isi pot schimba imprimeul cu ajutorul telefonului mobil.

Pantofii sunt albi sau negri, dar le puteti schimba culoarea cu ajutorul unui dispozitiv incorporat in partea de sus a incaltamintei. Au un receptor Bluetooth conectat la smartphone. Ecranul de pe pantofi poate fi încărcat fără niciun cablu.

Pantofii Volvorii Timeless vor costa aproximativ 249 dolari.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button