MORE

Volvo si LG vor produce in 2019 in parteneriat prima masina electrica

In Suedia, masina electrica eco este la mare cautare, iar Volvo si LG raspund la cererile autohtone, cu toate ca LG nu este la prima masina electrica la care colaboreaza.

Parteneriatul strategic vizeaza dezvoltarea unui nou autoturism electric pana in anul 2019, mai marii Volve si LG intalnindu-se pentru a discuta detaliile colaborari dintre cele doua parti. Hakan Samuelsson, presedintele Volvo Car Goup a vizitat o mare parte din unitatile de dezvoltare si cercetare LG in week endul trecut, compania suedeza dorind sa puna bazele unei masini capabile de o autonomie de 500 de kilometri, care nu se doreste sa sara de pretul de 30.000 de dolari.

LG nu este la prima antrepriza de acest gen, in trecut realizand 11 tehnologii cheie pentru Chevrolet Spark, masina electrica a celor de la Chevrolet si aceasta fiind un succes de piata. Cu toate ca moderat.

Nu este prima astfel de intalnire intre cei doi producatori, fiind extrem de probabil sa vedem o schimbare in piata, atentia indreptandu-se in urmatorii ani catre masinile inteligente si catre internet of things, casa inteligenta sa asa mai departe. Odata cu delimitarea segmentului mobile, campul de batalie ramane acesta in viitor. Cine stie, poate LG, Samsung si alte companii celebre pentru telefoanele lor, vor avea si divizii dedicate pentru optiuni special gandite pentru masini sau casa.

[EVN]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button