TECH

Volvo LifePaint – vopseaua care-ti salveaza viata.

Volvo LifePaint este un spray invizibil care face ca bicicleta sa-ti straluceasca pe timp de noapte.

volvo_life_paint_

Atunci când vă deplasați cu bicicleta pe timp de noapte, fără accesorii reflectorizante corespunzătoare, sunteti invizibili pentru șoferi, ceea ce poate duce la tot felul de pericole.

Volvo LifePaint este un spray reflectorizant transparent, care face cu bicicleta voastra sa fie vizibila noaptea, când este expusă la lumina farurilor auto. Este invizibila în timpul zilei, dureaza aproximativ 10 zile, poate fi pulverizata pe orice material si se poate spala.

Volvo-Life-Paint

Deși gandita in primul rand ca un produs pentru siguranta ciclistilor, LifePaint poate fi aplicata pe orice material – haine, incaltaminte, carucioare.

LifePaint va fi testat deocamdata in Londra. Pentru mai multe detalii, intrati aici.

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button