PC&Consoles

Volition lucreaza ala ceva nou, Agents of Mayhem

Studioul Volition ne-a adus de-a lungul ultimelor decenii numeroase francize grozave, ca Freespace, Red Faction, Saints Row, Summoner si un joc The Punisher excelent. Dar acum se pare ca vor lucra la ceva cu totul nou.

Indivizi curiosi sa scormoneasca dupa orice fel de detaliu cu putinta despre treburile studioului au descoperit urme multiple ale unui proiect nou numit Agents of Mayhem. Asta a inclus inregistrarea proprietatii intelectuale, CV-ul unui animator, pana si listarea sa in lista de proiecte de motion capture la care a lucrat un cascador, si mai toate sunt legate de Volition.

Avand in vedere in ce au degenerat in general ultimele jocuri produse de studiou, pare destul de usor de inteles ce fel de titlu va fi Agents of Mayhem. La urma urmei, Red Faction era la apogeul sau despre bubuit lucruri sau daramatul de case cu un baros, iar Saints Row a fost la apogeul sau un joc despre… Prototype. Avand in vedere ca hardware-ul actual ar permite refacerea acelui gen de distrugere vazut in Guerrilla, dar intr-un detaliu si mai impresionant, nu este exclusa realizarea unui nou joc de acest gen.

Asta sau Volition a decis sa fie extrem de contrarian si sa dea numele Agents of Mayhem unui joc despre intriga politica si subminare a democratiilor tarilor din lumea a treia, in stil Crusader Kings 2. Avand in vedere ca E3 este la o aruncatura de bat, raspunsul probabil va veni luna viitoare.

[Game Watcher]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button