PC&Consoles

Volition anunță concedieri

Volition este studioul responsabil pentru seria Saints Row și câteva alte titluri grozave, precum Red Faction. Cu toate acestea, a trebuit recent să concedieze 30 de oameni, deoarece ultimul proiect al companiei n-a prea avut succes.

Care este acel proiect? Agents of Mayhem? Nu l-ați încercat până acum? N-ați știut măcar că jocul există? Probabil ați sesizat problema esențială. Bine, asta pe lângă faptul că jocul în sine nu era din cale afară de interesant, cel puțin nu comparativ cu tot ce a realizat până acum Volition.

Ce e drept, mai sunt încă vreo 170 de oameni rămași la studiou care să lucreze la ceva nou. Probabil ceva care să fie mai în ton cu operele de până acum ale companiei. Agents of Mayhem a fost un joc ceva mai mic și mai limitat față de jocurile anterioare, așa că producția sa nu a fost excesiv de costisitoare, motiv pentru care concedierile au fost atât de limitate.

Restul studioului foarte probabil lucrează la ceva mai de talia lui Saints Row, dar pe tehnologie nouă, motiv pentru care nu a fost lansat încă. Saints Row 4 n-a necesitat chiara atât de multă muncă, din moment ce a fost făcut pe baza lui Saints Row 3, câteodată la extrem. La fel și Gat out of Hell.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button