GamingPC&ConsolesTech&IT

Void Bastards, un shooter plin de stil de la co-fondatorul Irrational Games

Blue Manchu, studioul condus de unul dintre co-fondatorii Irrational Games, va aduce Void Bastards, un shooter cu elemente strategice pregatit pentru lansare in 2019.

Void Bastards a fost prezentat in cadrul evenimentului X018 organizat de Microsoft in acest weekend, unde Blue Manchu au prezentat si un prim trailer de gameplay pentru titlu. Jocul va pune in situatia de a scapa din Nebula Sargasso si, pe langa un nucleu puternic ancorat in genul shooter, va propune si o serie de elemente de strategie. Astfel, veti putea sari de la o nava la alta, alegandu-va urmatoarea destinatie pe harta a galaxiei, iar odata ajunsi acolo veti putea consulta un plan al navei pentru a va face o idee despre ce provocari aveti in fata. In functie de asta, veti planifica un traseu care sa ia in calcul inamicii, turetele sau diverse terminale pe care sa le folositi in avantajul vostru.

Jocul are si o componenta de tip risc/recompensa, prin care va trebui sa gasiti un echilibru intre timpul petrecut pe nava si pericolele pe care le aveti de depasit. Astfel, stationarea mai indelungata deschide oportunitati pentru construirea de arme si iteme, pentru combustibil, mancare si alte lucruri necesare mentinerii in viata a propriului echipaj. Ramaneti insa prea mult intr-un loc si riscul de a fi coplesiti de inamici si de a pierde tot ce ati acumulat va creste de la o clipa la alta.

Trailerul, pe care il puteti vedea mai jos, are un stil vizual deosebit, amintind de benzi desenate si pare a anunta un joc cu destule momente de umor pentru a va face saltul de la o nava la alta mai putin stresant.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button