MORE

Vivo X6 va folosi procesorul Helio X20

Fanii telefoanelor cu mai multe nuclee ca un desktop se vor bucura sa auda ca MediaTek a inceput sa livreze noua serie de chipset-uri Helio X20 catre partenerii sai, si ca primele modele de telefoane care vor iesi pe piata vor fi cele din seria Vivo X6. Acestea vor fi disponibile de la finalul acestei luni.

Ca standard, chipset-ul Helio X20 vine cu suport pentru 4G si este compus din 10 nuclee. Doua dintre ele sunt de performanta inalta si functioneaza la 2.5GHz, alte patru nuclee sunt ceva mai economice, de tipul Cortex A53 care functioneaza la 2GHz. Ultimele patru nuclee sunt tot de tipul A53 si functioneaza la o frecventa si mai scazuta, de 1.4GHz.

Cele doua modele Vivo X6 si Vivo X6 Plus se vor folosi de cate o variatie a acestui chipset. Varianta Plus are un ecran de 5.7 inch care suporta rezolutia de 2560×1440, 4GB de memorie RAM, o camera principala de 21 megapixeli, una secundara de 12 megapixeli, o baterie de 4000mAh, un senzor de amprente pe spate, si foarte probabil un pret foarte ridicat.

Alte telefoane high-end care se folosesc de Helio X20 vor fi disponibile de la diversi alti producatori din anul 2016, pentru impatimitii numarului mare de nuclee.

[Fudzilla]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button