Telefoane

vivo V9 – un telefon cu breton care ascunde o cameră de 24MP cu AI

Recent vivo a dezvăluit un nou model de telefon axat pe selfie-uri, V9. Cameră foto frontală are 24 megapixeli, iar pe spate regăsim o cameră dublă de 16MP + 5MP. Ambele camere dispun de un mod portret îmbunătățit de inteligența artificială.

vivo V9 este alimentat de un chipset Snapdragon 626 cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB de stocare. Acesta rulează Android 8.1 Oreo peste care vivo a instalat o interfață grafică intens personalizată.

Pe partea din față, vivo V9 prezintă un ecran LCD de tip IPS cu o diagonală de 6.3″ și un raport de 19:9. Cadrul din partea superioară a display-ului abia poate fi distins, prezentă fiind o inserție similară cu cea de pe modelul X21 anunțat recent. Inserția menționată anterior acoperă camera selfie care vine cu caracteristica AI Face Access, permițându-vă să deblocați V9 cu fața, o modalitate alternativă la clasicul senzor de amprente montat pe spate.

AI Face Access este defapt funcția Android Face Recognition îmbunătățită. Actualizarea constă în Attention Sensing, o funcție care monitorizează dacă te uiți la telefon sau nu, similar cu ceea ce face Face ID pe iPhone X. Probabil că această caracteristică va putea fi dezactivată și pe V9.

Camerele de fotografiat de pe vivo V9 au câteva funcții inteligente, pentru a face fotografii mai bune în modul portret. AI Face Beauty poate prezice vârsta, sexul, tonul pielii, textura și chiar lumina înconjurătoare și ajustează setările pentru a îmbunătăți fotografiile portret. Algoritmul AI a fost format cu utilizarea unei baze de date de aproape 1 milion de fețe.

Suportă de asemenea și efecte de iluminare de tip iOS – Natural Light, Studio Light, Stereo Light și Monochrome Background.

Informațiile despre preț și disponibilitate nu sunt momentan cunoscute.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button