Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

vivo V15 Pro va avea o cameră principală de 48 MP

/
/
/
img

Știm deja că următoarea iterație a lui vivo V15 Pro are o cameră selfie tip pop-up de 32 MP și, datorită paginii de articol de pe Amazon India, acum știm că are și o cameră principală de 48 MP în spate.

Imaginea de pe pagina de prezentare confirmă, de asemenea, că camera va îngrămădi 48 MP într-o fotografie de 12 MP, promițând fotografii mai clare și cu mai puțin zgomot de fundal (cel puțin în teorie).

Pagina se concentrează, de asemenea, pe scanerul de amprente in-display al lui vivo V15 Pro și al datei sale de lansare din 20 februarie.

vivo V15 Pro va avea un ecran de 6,39 inchi Super AMOLED de 1080 x 2316 pixeli, un Snapdragon 675 cu o memorie RAM de până la 8 GB, o cameră triplă pe spate, fiind compusă din una de 48MP, una de 8MP și una de 5MP cu un senzor f/2.4. Telefonul va fi dotat și cu o baterie de 3.700mAh. Prețul proiectat al acestui dispozitiv se zvonește că se situează undeva la 30.000 rupii (aproximativ 370 euro).

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar