TECHTech&ITTelefoane

vivo va anunța primul său telefon 5G săptămâna viitoare

vivo a făcut public un teaser despre participarea companiei la Mobile World Congress din Shanghai, care va începe pe 26 iunie.

Imaginea anticipează tehnologia 5G și conține mesajul Give me 5!, dar rămane de văzut dacă cei de la vivo vor dezvălui un smartphone sau altceva.

Evenimentul MWC din Shanghai programat să se desfășoare în perioada 26-28 iunie, se va concentra pe tehnologia 5G, automatizarea casei și inteligență artificială, și se va bucura de prezența multor producători chinezi care vor prezenta cu această ocazie noi dispozitive.

Cei de la vivo lucrează deja pentru a lansa pe piață un telefon cu tehnologie de date tip 5G, dar este de așteptat ca dispozitivul să apară abia anul viitor.

Rămane de văzut însă dacă acest teaser vorbește despre o schimbare a planurilor companiei sau doar despre o perioadă de așteptare foarte lungă între momentul anunțului și lansarea efectivă a telefonului.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button